Här hittar ni exempel på hur vi kan utforma er tårta.
Bottnar
- Sockerkaksbotten
- Chokladsockerkaksbotten
- Vaniljbotten
- Chokladbotten
- Citronbotten
- Morot och kanelbotten
- Äpple och kanelbotten
- Kardemummabotten
Fyllningar
- Sylt – Jordgubb, Hallon, Blåbär, Äpple, Rabarber
- Vaniljkräm
- Kola
- Kolagrädde
- Nougatgrädde
- Frukt och bärmousse – Hallon, Jordgubb, Blåbär, Skogsbär, Svartavinbär, Citron, Passionsfrukt, Mango, Lime
- Chokladmousse – Vit, Ljus, mörk
- Frukt och bärkräm/Curd – Citron, Jordgubb, Passionsfrukt, Hallon, Svartavinbär, Lime
- Färskostfrosting – Kan smaksättas
Utsidan
- Grädde
- Marsipan
- Sockerpasta
- Marängsmörkräm – Kan smaksättas
- Färskostfrosting – Kan smaksättas
- Chokladtryffel
- Italienskmaräng
- Yoghurtfrosting
Förslag på smakkombinationer
Nummer | Innehåll |
---|---|
1 | Sockerkaksbotten, Vaniljkräm, Sylt, Grädde |
2 | Chokladbotten, Hallonmousse, Mörkchokladmousse |
3 | Äpplebotten, Äpplesylt, Kolafrosting, Färskostfrosting |
4 | Citronbotten, Blåbärsmousse, Citronmousse |
5 | Vaniljbotten, Passionsfruktscurd, Hallonmousse, Vitchokladfrosting |
6 | Chokladbotten, Kola, Mjölkchokladfrosting, Chokladtryffel |
7 | Vaniljbotten, Halloncurd, Mangomousse |
8 | Kardemummabotten, Svartavinbärscurd, Limemousse, Italiensmaräng |
Dom flesta tårtorna går att få allergianpassade, meddela det isåfall tidigt i din beställning så vi kan svara på om det är möjligt eller inte. Allt bakas i samma lokal så spår av tex. gluten, laktos, nötter, ägg och andra allergener kan förekomma.